День 5-6. 18-19.07.17

18.07. День п’ятий.

            Цього дня в загоні було проведено конкурс букетів з підручних матеріалів, який був частиною загальнотабірного. Кращий букет був обраний для представлення від всього загону. В цю роботу активно включилися дівчата. Букет, який було представлено на загальнотабірному конкурсі мав вигляд букета, який заплівся в волосся. Ми придумали історію про індійську принцесу, яка дуже засмучувалась, коли їй дарували живі квіти, і один хлопець подарував їй штучний букет, який їй так сподобався, що вона стала постійно носити його як прикрасу. Також в загоні було проведено турнір з шашок, і найкращі гравці представляли загін у змаганнях з іншими загонами. Виявилось, що в шашки більше грають хлопці, ніж дівчата. На змаганнях хлопці та дівчата посіли друге місце серед старших загонів. А в другій половині дня в загоні було проведено «Рейд чистоти» - загальне прибирання в кімнатах на оцінку. Кімната, що виявилася найчистішою, отримувала солодкий приз. Всі діти поставилися відповідально та вчасно привели кімнати в порядок і, відповідно, отримали приз порівну.  Таким заходом дітям було показано, що свої кімнати потрібно тримати в чистоті, дітям стало більш приємно знаходитися в корпусі і надалі вони самостійно підтримували порядок в кімнатах. Ввечері всі діти табору зібралися в кінотеатрі на перегляд кінофільму «Фантастичні звірі і де їх шукати». Їм дуже сподобався цей кінофільм, деякі діти, звісно, його вже бачили, але їм це не заважало цікаво проводити час.
В основному діти перебували в гарному настрої. Їх надзвичайно захопило створення букету з підручний матеріалів, та складання історії для його представлення. Під час придумування історії у дітей виникали різні ідеї, деякі діти були негодні з іншими, але вони з часом навчилися знаходити компроміс, що позитивно вплинуло на продуктивність роботи. Призове місце на змаганнях з шашок також додало позитиву в настрій дітей. Не було дивним те, що загін спочатку доволі скептично поставився до ідеї влаштувати генеральне прибирання, знаходилися такі, які різними способами намагалися уникнути роботи. Але в кінцевому підсумку діти дійшли до того, що в справі потрібно розподілити обов’язки, і тому кожен мав собі певну частину роботи.

Таким чином, сьогоднішній день був наповнений не тільки розважальними подіями, а і справами, які пішли на користь дітям.

   

19.07. День шостий

Метою цього дня була підготовка до танцювального флешмобу «Майданс», також продовжувались змагання з шашок та шахів, ігри в футбол та піонербол.
 Зранку на пляжі діти грали в волейбол та футбол, також частина хлопців грали в настільний теніс. Дівчата змагалися між собою в шашки, грали в ігри, інша частина займалася підготовкою до конкурсу костюмів з підручних та природних матеріалів, до якого потрібно було створити костюм та номер-візитку для представлення. Також відбувся турнір з шахів, в якому наш загін посів друге місце. Ще однією справою було створення карикатури в загонах, кращу подавали на загальнотабірний конкурс. Діти намалювали карикатуру на свого вихователя, і ввечері загін посів також друге місце серед старших загонів. Також адміністрація табору організувала для дітей поїздку в акваріум, що було цікавою зміною обстановки для дітей. І ввечері до табору з виставковою програмою приїхав «Професор Антошка», який показував дітям цікаві наукові досліди з хімії та фізики, а також запрошував на сцену активних учасників, які також мали змогу спробувати провести якийсь дослід.
Діти перебували в гарному настрої більшу частину дня, оскільки вони постійно були зайняті цікавими справами, дещо втомила їх лише дорога до акваріуму та назад.
Загалом день був насичений новими цікавими подіями, які урізноманітнили перебування дітей в таборі. Вони дізналися багато цікавого про фізику та хімію від «Професора Антощки», побачили багато нових риб, земноводних та інших створінь в акваріумі.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День 1-2. 14-15.07.2017

Виховний захід, фотозвіт

День 3-4. 16-17.07.17