День 15-16. 28-29.07.17



28.07. День п’ятнадцятий.

Цього дня поїхала частина дітей з Чернігова, в моєму загоні це – 4 дітей. Таким чином в загоні залишилося 18 дітей. Також сьогодні відбувався конкурс «Міс та Містер Одіссей», від загону виступали Жукова Владислава та Лоцман Богдан. Діти виготовляли для них образ. Було вирішено взяти образ Привида Опери та Кристини. Інша частина дітей грали в волейбол, брали участь в спортивних змаганнях, грали в «Мафію».
Зранку на пляжі частина дітей брала участь в спортивних іграх «Веселі старти», діти грали в волейбол та футбол, шашки, змагалися з іншими загонами. Також на пляжі було влаштовано ігрову програму «Фітнес-марафон» - кожен загін разом з вожатим виходив на площадку та показував тренувальні вправи в стилі фітнесу. Всьому табору такий захід дуже сподобався, мій загін вважав, що це було би навіть кращим замість зарядки. Також зранку та ввечері на пляжі Владислава та Богдан готували номер-візитку на конкурс, а дівчата допомагали з образом. Для Владислави з білої тканини вони виготовили плаття, а для Богдана – мантію з чорної тканини. В якості візитки була пісня Богдана та Владислави «Привид Опери».  На конкурсі загін отримав звання «Віце Міс та Містер Одіссей», тобто друге місце. Це дуже схвилювало дітей, оскільки вони дуже розраховували на друге місце, і через це залишок вечора вони перебували в не дуже доброму настрої.
Загалом діти перебували в гарному настрої, їм було цікаво створювати образ для конкурсу, хлопці азартно змагалися на «Веселих стартах», грали в «Мафію». Ввечері загін мав поганий настрій через зайняте друге місце, але





29.07. День шістнадцятий.


Цього дня діти вже відчували, що зміна закінчується, тому починали збирати речі. На пляжі зранку та ввечері діти спілкувалися з між собою та іншими загонами, фотографувалися, обмінювались контактами, навіть домовлялися про наступні зустрічі. Також діти грали на пляжі в волейбол, теніс, «Мафію». Після тихої години, замість вечірнього пляжу відбувалася гра в «комічний футбол» - гра в футбол дітей проти вожатих, де вожаті вибирали собі якийсь веселий образ та грали проти дітей без будь-яких правил. Дітям надзвичайно сподобалися такі образи, вони побачили своїх вожатих по-новому та дуже веселилися під час гри. А ввечері відбулось урочисте закриття Малих Олімпійських ігор 2зміни, де були нагороджені найактивніші та найспортивніші діти.


Коментарі

  1. Цікаво, сучасно, яскраво. Але не зовсім зрозуміла з тексту, на яке місце розраховували учні?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

День 1-2. 14-15.07.2017

Виховний захід, фотозвіт

День 3-4. 16-17.07.17