День 7-8. 20-21.07.17

20.07. День сьомий


Основними подіями цього дня був конкурс фігур з піску «Одіссей в майбутньому», та найголовніше – поїздка в дельфінарій, кінний театр та створення костюму з підручних матеріалів.
Зранку на пляжі проходив  конкурс будівель з піску на тему «Одіссей в майбутньому». Завданням загонів було зобразити те, як вони бачать табір в майбутньому. В цій справі участь брав майже весь загін, діти вже розуміли, що кожен повинен найматися однією справою, тому частина дітей збирала мушлі, інші носили вологий пісок, дівчата займатися оформленням будівель. Загалом діти збудували макет табору в масштабі, до якого додали кілька нових будівель, стадіон, оновлену спортивну площадку та кінотеатр, наголошуючи, що вони старалися максимально дотримуватися тематики конкурсу. За підсумками журі наш загін посів перше місце серед всіх загонів. Також на пляжі продовжувалась підготовка до конкурсу костюмів з підручних матеріалів. Діти створили образ богині кохання Афродіти, яка з’єднує серця закоханих. На цьому конкурсі мій загін посів друге місце серед старших загонів. А після обіду всі діти поїхали до дельфінарію, де їм було показано виставу за участі морських котиків та дельфінів. Деякі діти вперше побували на подібній виставі, і їм надзвичайно сподобалися різноманітні номери, вони були захоплені розумом дельфінів. Наступною «зупинкою» став кінний театр «Козацька залога», де діти побачили виставу за участі козаків та коней. Діти були в захваті від тих трюків, які показували козаки під час вистави. Також діти мали можливість взяти участь в деяких конкурсах та навіть покататися на конях, і отримали велику кількість вражень від цього. Всю дорогу назад діти ділилися враженнями від вистав та передивлялися зроблені фотографії. А ввечері відбувся загальнотабірний конкурс костюмів з підручних матеріалів, до якого входило дефіле та номер-візитка. Візитка загону являла собою коротку промову від імені Афродіти, яка розповіла історію свого костюму. В цьому конкурсі загін посів друге місце.

Протягом всього дня діти перебували в гарному настрої. Зранку їх захопило спорудження фігур з піску та робота над костюмом. Цього разу не всі діти приймали участь в цих справах, невелика частина дітей просто відпочивала на пляжі. Також їм дуже сподобалась поїздка в дельфінарій та кінний театр, це було для них дуже цікавим способом провести час та отримати багато нових вражень.





21.08. День восьмий

Цей день був насичений підготовкою до танцювального флешмобу «Майданс», також в загоні та в таборі відбувався конкурс виробів з природних матеріалів.
Зранку на пляжі діти займалися виготовленням виробів з природних матеріалів, і, як зазвичай, найкращі були відібрані для участі в загальнотабірному конкурсі. Нами було обрано вінки в грецькому стилі та відповідна історія для їх представлення – колись давно, коли світом керували грецькі боги, людям не вистачало простих радостей, таких як: любов, мир, надія, радість і т.д. і боги вирішили подарувати це людям, виготовивши вінки, кожен з яких символізував якусь позитивну сторону людського життя. Також ввечері на пляжі між загонами відбувалися змагання з плавання та шахів серед дівчат та хлопців. Ну а більшу частину вільного часу та пляжу займали репетиції танцю на «Майданс». Головною умовою була участь більшої частини загону, що викликало труднощі з тим, щоб заволікти всіх дітей. Не всі діти хотіли брати участь у конкурсі, загальна кількість дітей склала приблизно 15 дітей. Діти відповідально та з розумінням поставилися до репетицій та виступили на конкурсі, зайнявши 3 місце.

Загін був зайнятий підготовкою до танцю, вони знаходилися в гарному настрої, їх захоплювали репетиції, деякі діти спочатку були не впевнені в собі, соромилися танцювати, та згодом їм сподобалося і вони активно брали участь в репетиціях. Ті діти, які не брали участь в репетиціях, відпочивали на пляжі та допомагали тим, хто виготовляв вінки уранці.  



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День 1-2. 14-15.07.2017

Виховний захід, фотозвіт

День 3-4. 16-17.07.17