День 3-4. 16-17.07.17

16.07. День третій. Вихідний

Цього дня в таборі було урочисте відкриття зміни. Завданнями загону на цей захід було вивчення назви та девізу загону, чим діти і займалися під керівництвом вихователя. Також була сформована команда дівчат з піонерболу і почалися перші ігри між загонами.


17.07. День четвертий


Метою цього дня була підготовка до участі в конкурсі «Одіссей має таланти», залучення дітей до спортивних ігор у волейбол та футбол, остаточне оформлення куточків загонів.
Після відкриття зміни в таборі почалася щоденна ранкова зарядка, одразу після підйому. Спочатку дітям було незвично робити зарядку, але потім їм сподобалося і вони приймали активну участь. Під час пляжу хлопці знову брали участь у змаганнях з футболу, а дівчата – з піонерболу. В загальному підсумку серед старших загонів загін зайняв друге місце як з футболу, так і з піонерболу. Також в цей час дівчата готуванні номер на конкурс. Від загону виступала дівчина Владислава з піснею Джамали – «1944». В цей же день було закінчено оформлення куточків загону. В підсумку за куточок загону загін зайняв друге місце серед старших загонів. Ввечері пройшов конкурс талантів «Одіссей має талант», де учасниця від загону отримала гран-прі.
Діти перебували в активному настрої, особливо під час підготовки до конкурсу та оформлення куточків загону. Вони надзвичайно зраділи перемозі на конкурсі талантів, що надихнуло дітей до участі у подальших загальнотабірних заходах. Також учасники змагань з футболу та піонерболу підбадьорили загін своїми успіхами в іграх.

Загалом день пройшов активно та позитивно, більша частина дітей була зайнята спортивними іграми та допомогою в підготовці до конкурсу, решта ж дітей переважно відпочивали. 



Коментарі

  1. Молодець! По-сучасному ведеться щоденник практики. І фото є, і відео. Для слова "діти" тут можуть бути синонімами "підлітки", "школярі", "відпочиваючі", "молодь".

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

День 1-2. 14-15.07.2017

Виховний захід, фотозвіт